Skip to main content

Hos VIP Droner specialiserer vi os i præcise og pålidelige droneinspektioner. Vi anvender de nyeste teknologier og metoder til at levere nøjagtige inspektioner fra luften – hvad enten det er luftfoto, opmåling ved hjælp af fotogrammetri, termografiske optagelser eller dybdegående analyser af de indsamlede data.

Vores ydelser omfatter bl.a.:

  • Ejendomsinspektion
  • Facadeinspektion
  • Taginspektion
  • Solcelleinspektion
  • Boliginspektion
  • Fjernvarmerør-inspektion
  • Termografering
Få et tilbud
Flyvende drone til inspektioner
Termisk inspektion af solceller med drone

Skræddersyede løsninger

Ingen inspektionsopgave er ens. Derfor vurderer VIP Droner hver enkelt opgave individuelt for at sikre, at den rigtige mængde personale og udstyr er til rådighed. Fortæl os om dine specifikke behov, og vi udformer en løsning skræddersyet til dig.

Få et tilbud

Fordele ved droneinspektion

Droneinspektion tilbyder en række fordele sammenlignet med traditionelle inspektionsmetoder:

Nemmere adgang

Vores droner kan nemt nå svært tilgængelige steder og tilbyde en bedre udsigt i højden på bygninger, strukturer eller områder.

Tidseffektivt

Det er ofte meget hurtigere at inspicere med en drone, hvilket sparer både tid og ressourcer.

Økonomisk fordelagtigt

Droneinspektion er ofte en mere økonomisk gunstig løsning sammenlignet med at leje udstyr som lifte eller helikoptere.

Kundeudtalelser

Herunder kan du læse lidt om, hvordan vores kunder oplever at samarbejde med os.

“En kæmpe hjælp”

Mange tak for den gode service og det fine overblik vi fik i forbindelse med facade- & vindues-inspektion (kontrol for utætheder og status på slitage), så vi undgik at skulle sætte stillads op. En kæmpe hjælp.

Carsten HansenBygningsentreprenør

“Tryghed og overblik”

Fantastisk hjælp og service med drone-overflyvning forud for renovering af tagkonstruktion bl.a. kontrol for hældning og evt læk & lunkedannelser. Rart at kunne vurdere fra et skrivebord (film / billeder) i stedet for at skulle kravle op i regn og blæst. Giver tryghed og et godt overblik. Overraskende billigt i sammenligning.

Ole LundholmFirma Tagkonstruktion

“Super service”

Varmesøgende inspektion forud for høst og pløjning af marker, så vi undgår at skade og påkøre dyr, der gemmer sig i marken. En super service og gode billeder/film. Mange tak for hjælpen.

Peter HansenLandmand

“Rigtig godt resultat”

Super god løsning til opmåling af større landområde forud for vurdering af markareal / byggeri. Utrolig hurtigt og godt værktøj til vurdering og inspektion af både området og vandløb. Tusind tak for den gode hjælp og de fine billeder. Rigtig godt resultat.

Arkaduz KrulLandopmåler

Få et uforpligtende tilbud på droneinspektion